Emniyet Müdürü Celal Sel'in Acı Günü

Kütahya’nın Simav ilçesinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in annesi Elmas Sel (68), Simav Doç.Dr.İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’nde tedavi görürken vefat etti. İbrahim Sel ile evli ve bir kız iki erkek evladı olan merhumenin 15 günden bu yana tedavi gördüğü ve dün akşam saatlerinde vefat ettiği bildirildi.

Emniyet Müdürü Celal Sel'in Acı Günü
Cenaze törenine, merhumenin ailesi, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Uşak Valisi Salim Demir, Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emekli Emniyet Müdürleri, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve çok sayıda Simavlı vatandaş katıldı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in annesi, Simav Kekliktepe Mahallesi’ndeki Nurullah Koyuncuoğlu camisinde, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Yenimahalle mezarlığında toprağa verildi.

(MEİ-EFE)
Kaynak: İHA