Başkan Kayda Açıklaması 'Daha Yaşanabilir Bir Salihli İçin Çalışıyoruz'

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi tarafından yapımı süren Atatürk Caddesindeki prestij çalışmalarını yerinde inceledi. Prestij cadde çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanacağını vurgu yapan Başkan Kayda, “Daha yaşanabilir bir Salihli için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Kayda Açıklaması 'Daha Yaşanabilir Bir Salihli İçin Çalışıyoruz'
Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ile birlikte Atatürk Caddesinde devam eden cadde düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan Kayda, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Atatürk Caddesinde prestij çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği söyleyen Başkan Zeki Kayda, “Öncelikle Salihli’nin yıllardır ihmal edilen alt yapısına Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından 25 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Atatürk Caddemizde alt yapı sorununu çözdük. Şimdi caddenin üst yapı düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz Şubat ayının sonunda Acısu Caddesine kadar olan bölümü tamamlamak. Bu noktadan itibaren çalışmalarımıza doğalgaz tesisatını döşemekle devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyorum. Salihli daha yaşanılabilir, daha çağdaş bir kent havasına büründü. Projelerimizin büyük bölümü tamamlanma noktasına geldi. Çürüyen ağaçların yerine dikilecek ağaçlar, otopark cepleri, aydınlatması ve düzenlenen kaldırımlarıyla birlikte yenilenen caddemiz halkımızın hizmetinize sunulacak. En geç Haziran ya da Temmuz ayına kadar bitecek çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyorum. Salihli’ye hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA