Başkan Kara Yaralı Askerleri Ziyaret Ederek Ev Yemekleri İkram Etti

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Devlet Hastanesinde yatan yaralı Türk askerleri ile Özgür Suriye Ordusu askerlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ev hanımları tarafından hazırlanan yemekleri ikram etti.

Başkan Kara Yaralı Askerleri Ziyaret Ederek Ev Yemekleri İkram Etti
Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Muhsin Güvelioğlu ile birlikte Kilis Devlet Hastanesinde yatan yaralı Türk askerleri ile Özgür Suriye Ordusu askerlerini ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Kara, ’Şefkat timi’nde yer alan kadınların hazırladığı ev yemeklerini ikram etti.

Belediye Başkanı Kara, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı ile bölgenin teröristlerden temizlenmeye çalışıldığını ifade ederek, “Bu operasyon Suriyeli misafirlerimizin güvenlikle ülkelerini dönmek içindir. Bu noktada yaralılarımız geliyor. Gerek Türk Silahlı Kuvvetleri gerekse Özgür Suriye Ordusu askerlere burada her türlü ihtimam gösteriliyor. Hiçbir eksiklikleri yok, her türlü ihtiyaçları gideriliyor. Bizim Kilisli bayanlar, ile Şefkat timi tarafından hazırlanıyor. Kendi evlerinde yedikleri yemekleri aynısını askerlerinize bir ev sıcaklığı his ettirmek bir ana kucağı his ettirmek, bu yemekleri ikram ediyoruz. Askerlerimiz inşallah kısa sürede teröristleri bu bölgende temizlerler bizler de rahat uyuruz” dedi.

Uzm. Dr. Ali Muhsin Güvelioğlu ise 4 Türk askeri ile 6 ÖSO askerinin hastanede tedavi gördüğünü ifade ederek, “Gereken ihtimamı gösteriyoruz. Hastalarımızın genel durumları iyi” dedi.

Kaynak: İHA