ANGİAD 'Reform Paketi'nden Umutlu

ANGİAD Genel Sekreteri Tezdiğ: '(Yatırım Ortamını İyileştirme Reform Paketi) Bürokrasi engelinden arındırılmış reform paketi yatırımcıların önünü açarak Türkiye ekonomisine daha büyük katkı sağlayacak'.

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Genel Sekreteri Ali Tezdiğ, yatırım ortamını iyileştirmek amacıyla hazırlanan reform paketinden umutlu olduklarını belirterek, "Bürokrasi engelinden arındırılmış reform paketi, yatırımcıların önünü açarak, Türkiye ekonomisine daha büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Tezdiğ, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın dün duyurduğu Yatırım Ortamını İyileştirme Reform Paketi'ni değerlendirdi.

Paketin bir an önce TBMM’den geçmesini beklediklerini aktaran Tezdiğ, yatırım ortamı ve iş yapma kolaylığı açısından paketin önemini vurguladı.

Tezdiğ, reform paketiyle Türkiye'nin geleceğine yatırım yapılacağına dikkati çekerek, bununla ekonominin büyümesine katkı sağlanacağını, yatırımların yanı sıra istihdamın artacağını ifade etti. Reform paketinden umutlu olduklarını değinen Tezdiğ, “Bürokrasi engelinden arındırılmış reform paketi yatırımcıların önünü açarak Türkiye ekonomisine daha büyük katkı sağlayacak.” yorumunu yaptı.

Tezdiğ, reform paketiyle 2023 hedeflerinde Türkiye'nin büyük bir atak yapacağının altını çizerek, hükümetten ikinci reform paketini de beklediklerini ve bu konuda tüm çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Kaynak: AA