AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı, ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'lere başarı diledi.

Partililerden, iktidarda olan bir partinin teşkilat mensupları olarak sorumluluklarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini isteyen Eminoğlu, "Teşkilat mensubu olarak bir zincirin halkalarıyız, zincirden bir halka koparsa o zincir iş göremez. O yüzden görev ve sorumluluğumuzu bilmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise danışma meclisi toplantılarının önemli olduğunu belirtti. Mahalli İdareler seçimlerinin 2019 yılında yapılacağını anımsatan Şahin, Sivas teşkilatı olarak 14 aylık Stratejik Eylem Planı hazırladıklarını kaydetti. Şahin, bu plan çerçevesinde ev, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunacaklarını ifade etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın önemine dikkati çeken Şahin, operasyona katılan Mehmetçik'lere başarı diledi.

Kaynak: AA