Ak Parti Aydın İl Başkanı Ertürk Görevinden İstifa Etti

Kasımın ilk haftasında Ak parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Aydın İl başkanlığı görevine atanan Ahmet Ertürk, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa gerekçesini ‘Sağlımı ve partimi düşünmek zorundaydım. Sağlığım ve partimin daha fazla zarar görmemesi için bu kararı aldım” şeklinde açıklayan Ertürk partisinin emrinde olduğunu söyledi.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ertürk Görevinden İstifa Etti
İstifasını sosyal medya hesabından da açıklayan Ak parti Aydın İl başkanı Ahmet Ertürk, “Sağlık sebeplerim nedeniyle görevlendirilmiş olduğum il başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Aydın İl başkanı Ahmet Ertürk’ün açıklamasının ardından telefonları susmazken İHA’ya açıklama yapan Ak parti Aydın İl başkanı Ahmet Ertürk, “Çok stresli bir döneme geldik. Partiyi daha fazla zarar vermemek için görevi bırakma kararı aldım. Politikanın içindeyim ve her zaman partimin emrindeyim ama il başkanlığı yapmak istemiyorum. İl başkanlığı görevi stresli geldi. Bunun yanında mülakatların, ilçe kongrelerinin yoğun olduğu bir döneme denk geldik. Kimseye zararım olmasın istedim. Öncelikle sağlığımı ve partimi düşünerek bu kararı aldım” diye konuştu.

Kaynak: İHA