'Tedarikçilerimiz Ülkemiz Ekonomisine Katkılarını Artıracaklar'

Siemens Türkiye, tedarikçilerine özel finansman programını duyurdu. Program sayesinde başta KOBİ’ler olmak üzere Siemens Türkiye’nin tedarikçileri, Türk Lirası alacaklarını cazip şartlarda erken tahsil etme, nakit akışlarını düzenleme ve kısa vadede finansman sağlama imkanlarına sahip olacaklar. Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal, "Bu programla tedarikçilerimiz finansal yapılarını güçlendirirken aynı zamanda ülkemizin ekonomisine katkılarını artıracaklar” dedi.

'Tedarikçilerimiz Ülkemiz Ekonomisine Katkılarını Artıracaklar'


Siemens Türkiye, gelenekselleşen Tedarikçi Günü’nün 7’ncisini ‘İz Bırak’ sloganıyla gerçekleştirdi. Türkiye’nin önde gelen satın alma ve satış profesyonellerini bir araya getiren etkinlikte Siemens Türkiye, Tedarikçi Finansmanı Programı’nın da duyurusunu yaptı.

Siemens tedarikçilerine finansman kolaylığı

Program sayesinde başta KOBİ’ler olmak üzere Siemens Türkiye’nin tedarikçileri Türk Lirası alacaklarını erken tahsil etme, nakit akışlarını düzenleme ve kısa vadede finansman sağlama imkânlarına sahip olacak. Program, tedarikçilerin dijital dünyaya kolay ve hızlı şekilde entegre olmalarına imkan sağlarken, maliyet avantajıyla da tedarikçilerin işlerini geliştirmelerine, bu sayede Türkiye ekonomisinin güçlenmesine katkıda bulunuyor.

Programın sağlayacağı fayda sayesinde tedarikçileriyle uzun vadeli ve sürdürülebilir ilişkinin temellerini güçlendireceklerini söyleyen Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günal, “Tedarikçilerimizin finansal ihtiyaçlarını cazip şartlarda sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Siemens Türkiye Finans Bölümümüz ile başlattığımız bu programla tedarikçilerimiz finansal yapılarını güçlendirirken aynı zamanda ülkemizin ekonomisine katkılarını artıracaklar” dedi.

Kaynak: İHA