Mardin'de Tarım Ve Hayvancılığa Destek

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentte tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışma başlattı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, şehrin ihtiyaçlarını bilen bir yapıda çalıştıklarını belirtti.

Mardin'de tarım ve hayvancılığın, en iyi yerlerde olması için çalıştıklarına dikkat çeken Yaman, "Belediye imkanlarımızla altyapı, üstyapı, sosyal projeler, kültür ve sanat projeleri ve spor projeleri yapmaktayız. Bütçemizi ilimizin ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda, son kuruluna kadar vatandaşımıza hizmet olarak aktarmaktayız. Dikkat ettiğimiz çalışmalardan birisi de tarım ve hayvancılıkla ilgili çalışmalardır." ifadelerini kullandı.

Yaman, kente önemli katkılar sunacak projelere imza attıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu düşünceyle tarım ve hayvancılık konusunda Mardin’e önemli katkılar sağlayacak projeleri hayata geçiriyoruz. İlimiz merkezinde ve ilçelerinde toplamda 9 adet tarım ve hayvancılık projesi hayat bulacak. Bilindiği gibi daha önce arıcılığın gelişmesi için 3 bin kovan dağıtmıştık. Ayrıca zeytincilik ve kapama meyve bahçeleri ile ilgili projelerimiz de can bulmuştu. Bu tip projeler ile ilimize değişimi ve gelişimi yaşatmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA