Mardin Büyükşehir Belediyesinden Kültürel Faaliyetler

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, "İletişim Ailede Başlar" ve "Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek" eğitim ve kültür konferansları düzenlendi.



Mardin Büyükşehir Belediyesi, aile içi iletişimin sağlanması, bireylerin bilinçlenmesi amacıyla konferans ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın katılımlarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde, "İletişim Ailede Başlar" ve "Mehmet Akif Ersoy il Anlaşabilmek" adlı eğitim kültür konferansları düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Vali Mustafa Yaman, aile içi iletişime önem verdiklerini belirtti.

Vatandaşlardan gelen istek ve öneriler doğrultusunda çalışmalara yön verdiklerini aktaran Vali Yaman, "Amacımız bu projeleri hayata geçirerek vatandaşlarımızın mutlu olmalarını sağlamak. Çünkü biliyoruz ki belediyecilik vatandaşa yaptığı hizmetle hayat bulur. Biz de bu yolda olduğumuzdan dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz." diye konuştu.

Gençlik Merkezi’nde düzenlenen "Mehmet Akif ile Anlaşabilmek" konferansına da değinen Yaman, "Elimizden geldiğince Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u gençlerimize anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA