Malkara'da Zeytin Dalı Harekatına Destek

Malkarailçesinde yaşayan Roman kökenli vatandaşlar Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla basın açıklaması yaptı.

Romanların yoğunlukta olduğu Hacıevhat Mahallesi'nin sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Şehit Turgut Aslan Meydanı'nda toplandı.

Mahalle sekinleri adına açıklama yapan AK Parti Mahalle Temsilcisi Yılmaz Küçük, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini ve hükümetin yanında olduklarını söyledi.

Türk askerinin yaptığı harekatı heyecanla takip ettiklerini dile getiren Küçük, şunları kaydetti:

"TSK’nin bugün sınırlarımızı tehdit eden ve küresel emperyalizminmaşası olan örgütlere karşı başlattığı bu operasyonu destekliyoruz. Afrin deişimizin olmadığını düşünenler, Batı'nın tepkisinden korkanlar şunubilmelidirler ki, eski Türkiye yok, artık kendi geleceğini kendisi tayin eden,karar alırken Avrupa’nın fikrini değil halkın fikrini ve onayını alan büyükçağdaş güçlü bir Türkiye var. Dış güçler bilmelidirler ki ülkemize göz dikenin gözünü oyan, onlara dünyayı dar edecek bir halk ve şanlı bir ordumuz var.Ordumuzun Afrin’deki Zeytin Dalı harekatını desteklediğimizi bir daha belirtip ordumuzun oradan sağ salim ve muzaffer olarak dönmesini Yüce Allah'tan niyazediyoruz.”

Açıklamanın ardından ilahiyat fakültesiöğrencisi Umut Kocabaş tarafından yapılan dua edildi.

Mahalledeki açıklamaya katılan AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, destek ve duyarlılıklarından dolayı Romanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA