Kamuflaj Giyen Gençler Afrin'de Terörist Avlamak İstiyor

Adıyaman’da, komandolar gibi yüzlerini boyayan gençler, askeri kamuflaj giyerek askerlik şubesine gitti. Komando marşı da okuyan gençler, gönüllü askerlik için müracaat etti.

Kamuflaj Giyen Gençler Afrin'de Terörist Avlamak İstiyor
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin kentinde başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak isteyen Adıyamanlı bir grup genç, yüzlerini komandolar gibi boyayıp ellerine Türk bayraklarını aldı. Üzerilerine askeri kamuflaj giyen gençler, askerlik şubesi önünde komando marşı söyledi.

Sloganlar atan gençler, Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için emir beklediklerini kaydetti.

Afrin’de terörist avlamak istediklerini söyleyen gençlerden Salih Doğan, “Afrin için buradayız biz. Afrin’deki ağabeylerimizin, askerlerimizin yanındayız, sonuna kadar burada olduğumuzu bilsinler. Onlar oradaysa bizler de buradayız. Kanımızın son damlasına kadar burada savaşmaya da hazırız. Kamuflajlarımızı giydik, silahlarımızı kuşandık, pusatlarımızı aldık, şimdi emirlerini bekliyoruz. Ne zaman emir gelirse bizim de Afrin’de olacağımızı belirtmek istiyoruz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Mehmetçiğin Afrin’de yalnız olmadığını belirten Mücahit Durmuş ise “Afrin’deki bütün kardeşlerimize ve askerlerimize destek amaçlı buradayız. Kendilerinin orada yalnız olmadığını bilsinler. Bizler her daim son kanımıza kadar onların yanında olduğumuzu bilsinler diye buradayız. Biz Afrin’deki kardeşlerimize, askerlerimize destek amaçlı buraya geldik. Zeytin Dalı Operasyonu için buraya geldik. Şuanda askerlik için dilekçe vereceğiz. Askerlikte bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Afrin’e gitmek için izin verilmesini isteyen Ramazan Canpolat ise, “Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için buradayız. Gönüllü askerlik için başvuru yapmaya geldik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA