Cumhurbaşkanı Erdoğan Alo Evlat Hattı'nın Büyükleri İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in aracılığıyla Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı yapılan ilçenin büyüklerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Alo Evlat Hattı'nın Büyükleri İle Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, Alo Evlat Hattı ekibi tarafından bakımı yapılan Kartepe’li büyükler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti İl Gençlik Kolları’nın kongresi için Koaceli’ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programında en dikkat çeken olaylardan biriside Kartepe Alo Evlat Hattı’nın yaşlılar ile bir araya gelmesi oldu.

AK Parti Gençlik Kolları’nın Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Kompleksinde düzenlediği kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyük bir coşku ile karşılandı. Salon içerisinde ve dışarısında bulunan kalabalık topluluk tarafından sevgi ve coşku ile karşılanan Erdoğan’ın, Kartepe Belediyesi Alo Evlat Hattı yaşlıları ile karşılaşmasında duygusal anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan buluşmada Başkan Üzülmez’den Alo Evlat hattı hakkında bilgi aldı. 2016 yılında kurulan Alo Evlat Hattı ekibinin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Üzülmez, kendilerine gelen her türlü isteklerinin karşılandığını ve son olarak da Şubat ayı içerisinde kutsal topraklara götürülerek en büyük hayallerinden birinin gerçekleşeceğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılarında gören Kartepeli yaşlılar ise gözyaşlarını tutamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgilerini ve hayır dualarını ilettiler. Kendilerine fırsatı sağlayan Başkan Üzülmez’e dua ettiler.
Kaynak: İHA