Başkan Kılıç, Başhekim Gürbüz İle Bir Araya Geldi

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gürbüz, Başkan Fazlı Kılıç’ı ziyaret etti.

Başkan Kılıç, Başhekim Gürbüz İle Bir Araya Geldi
Geçtiğimiz aylarda Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Hakan Gürbüz, kendisine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Başkan Fazlı Kılıç’a iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Kağıthane Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette Başhekim Gürbüz, Başkan Fazlı Kılıç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Beraberindeki heyet ile birlikte ziyarette bulunan Gürbüz, gündeme dair konular ve sağlık alanında yapılabilecek diğer çalışmalarla ilgili olarak da Başkan Fazlı Kılıç ile fikir alışverişinde bulundu.

Sağlık alanında vatandaşlar için birçok önemli hizmet sunduklarını belirten Başkan Kılıç, ilçe genelindeki aile sağlığı merkezi sayısını her geçen gün arttırdıklarını belirterek, ‘’İlçemizin birçok noktasında aile sağlığı merkezlerimiz hizmet veriyor, bunun yanı sıra hasta ve engelli 30 bin vatandaşımıza geçtiğimiz yıl ücretsiz ulaşım hizmeti sağladık. Yine düzenlediğimiz seminerler ile vatandaşlarımızı önemli hastalıklar konusunda bilinçlendiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde özel bir sağlık kurumuyla ortaklaşa düzenlediğimiz Tüp Bebek Semineri ile 2 vatandaşımıza ücretsiz, 5 vatandaşımıza da yüzde 50 indirimli tüp bebek tedavisi imkanı sağladık‘’ dedi.

Prof. Dr. Hakan Gürbüz’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Fazlı Kılıç, ziyaretin bir anısı olarak da Gürbüz’e Kağıthane’nin sembolü olan lale figürünü takdim etti.
Kaynak: İHA