Başkan Karaman, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri İle Kahvaltıda Buluştu

Sendika, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya gelen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, “Güngören Belediyesi olarak sivil toplumun gücüne ve tespitlerine inanıyoruz” dedi.

Başkan Karaman, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri İle Kahvaltıda Buluştu
Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve AK Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş, üçüncüsü düzenlenen Yerel Buluşmalar Programı kapsamında sendika, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Ülke gündemi ve ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı programda konuşan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman "’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyen bir medeniyetin mirasçılarıyız. Devlet dediğimiz kurum, insanlarla bir anlam ifade ediyor. Bu bağlamda Güngören Belediyesi olarak sivil toplumun gücüne ve tespitlerine inanıyoruz. Buradaki herkes daha iyi bir Güngören için dertleniyor. Davetimize icabet eden bütün sivil toplum kuruluşlarına ve temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili de konuşan Karaman, "Suriye’de kurulmaya çalışan terör koridoru hem ülkemizin hem de bölgenin geleceğini tehdit ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen ve bölgede konuşlanmış terör odaklarını hedef alan operasyon sona erdiğinde burada misafirimiz olan birçok Suriyeli kardeşimiz de ülkelerine, topraklarına geri dönecektir. Bunu daha önce Fırat Kalkanı Harekatı sonrasında da görmüştük. Türkiye üzerinde ve coğrafyasında yaşanan türlü oyunları daha öncelerde de bozmuştu, bozmaya devam etmektedir. Bu aziz millet her zaman mazlumun hamisi olmuştur. Zalime Yavuz, mazluma Yunus olmak; milletimizin şiarıdır" dedi.

AK Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş ise, "Başkanımız her zaman halkın, sivil toplum hareketlerinin modern yerel yönetim anlayışının gereği olduğunu ifade eder. Bizlere bu imkanı tanıdığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Afrin’de ülkemizin selameti için mücadele eden kahraman ordumuzu Cenab-ı Hakk muzaffer eylesin" şeklinde konuştu.

Kahvaltı programında Örme Sanayiciler Odası, Merter Sanayici ve İşadamları Derneği, Kızılay, Yeşilay, Eğitim Bir-sen, Bem-Bir-Sen ve Diyanet-Sen gibi dernek, sendika ve odaların temsilcileri görüşlerini dile getirdi. Oda, sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de düzenlenen Yerel Buluşma programı nedeniyle Belediye Başkanı Karaman’a teşekkürlerini sunarken, bugünlerde herkesin ordusuna ve devletine sahip çıkması gerektiğini vurguladı.
Kaynak: İHA