Altındağ Belediyesinden Sıkı Denetim

Altındağ Belediyesi, gece geç saatlerde et ve et ürünleri satan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi ve emniyet ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada ilçedeki kokoreç ve köfte arabalarına el konarak satıcılara cezai yaptırım uygulandı.

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, önemli bir çalışmaya daha imza attı. Halk sağlığı konusunda oldukça hassas davranan Altındağ Belediye zabıtası, et ve et ürünleri satan seyyar satıcılara göz açtırmadı. Zabıta ekipleri, vatandaştan gelen şikayetleri göz önünde bulundurarak ilçede geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Çalışmalar doğrultusunda sokakta kokoreç ve köfte satışı yapılan tezgah ve arabalara el konularak satıcılara cezai işlem uygulandı. Toplanan tüm ürünler Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çekicilerle çekilerek imha edildi.

"Halk sağlığını tehdit eden durumları ortadan kaldıracağız, denetimlerimiz sürecek"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, halkın refahını ve huzurunu her şeyden önde tuttuklarını dile getirerek "Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirdik. Halk sağlığını tehdit eden işletmelere ve bireylere karşı kanunun emrettiği şekilde cezai yaptırım uygulanıyor. Seyyar olarak sağlığa uygunsuz ortamlarda et ve et ürünleri satan satıcılar da bu kapsamda yer alıyor. Arkadaşlarımız gerekli olan hukuki işlemleri yaptı" dedi.

Kaynak: İHA