700 Ödüllü Fotoğrafçı Tokatlı Sanatçılarla Buluştu

Tokatlı fotoğraf sanatçıları, dünya ve Türkiye genelinde bir çok fotoğraf yarışmasında 700’den fazla ödüle sahip olan Cihan Karaca’dan fotoğraflarının hikayesini dinledi.

700 Ödüllü Fotoğrafçı Tokatlı Sanatçılarla Buluştu
Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği (TOFSAD) tarafından kente davet edilen dünyaca tanınmış fotoğraf sanatçısı Cihan Karaca, Tokat’a gelerek İbn-i Kemal Mahalle Konağında bir sunum gerçekleştirdi. Gerçekleşen buluşmada sırasıyla, Portfolyo, Tenekeli’de Hıdırellez, Süryani Düğünü ve Arda Kalanlar adını verdiği 4 sunum gerçekleştiren Cihan Karaca, fotoğraf severlere sunumunda öne çıkan fotoğrafların hikayelerini anlattı. Sunum sonrasında izleyicilerden soruları cevaplayan Cihan Karaca, Tokat’ta olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek,"Tokat fotoğraf hikayeleri anlamında son derece güzel bir şehir. Burada inanılmaz güzel hikayeler çıkarabilirsiniz. Bu konuya eğilmenizi tavsiye ediyorum." dedi.

Etkinlik sonrasında konuşan TOFSAD Başkanı Sefa Genç Cihan Karaca’nın dünya çapında sayısız ödüller kazanmış bir fotoğraf sanatçısı olduğunu dile getirerek, kendisinin ulusal ve uluslararası bir çok fotoğraf yarışmasından almış olduğu 700’den fazla ödülünün olduğuna dikkat çekti. Program sonrasında dernek üyeleri tarafından Cihan Karaca’ya günün anısına Tokat’ı betimleyen hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA