Van Büyükşehir Belediyesinden Vefa Örneği

Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında 33 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Zeydin Uçar’a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Van Büyükşehir Belediyesinden Vefa Örneği
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında 33 yıldır görev yapan 65 yaşındaki Zeydin Uçar, yaşı nedeniyle emekliye ayrıldı. Görev süresince birçok belediye başkanıyla görev yapan Zeydin, emekli olacağı son iş gününü de arkadaşlarıyla geçirdi. Yıllardır görev yaptığı arkadaşları ve kurumu tarafından unutulmayan Zeydin’e, Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç tarafından başarı ve teşekkür plaketi verildi.

Plaketi aldığında duygu dolu anlar yaşayan Zeydin, iş arkadaşlarına ve Daire Başkanı Osman Sevinç’e teşekkür etti.

Görev yaptığı sürece işini hep severek yaptığını belirten Zeydin Uçar, “Bugün emekli olduğum için çok mutluyum. Ama 33 yıldır işe geldiğim kurumdan ayrılmak da beni üzüyor. Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Bugün beni yalnız bırakmayan daire başkanım ve iş arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum” dedi.



“Biz Van için çalışan büyük bir aileyiz”

Zeydin Uçar’ın çok iyi bir mesai arkadaşı olduğunu söyleyen Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç ise, “Zeydin ağabey her zaman işini iyi yapan, dürüst bir zabıta memuruydu. Yıllardır kurumumuza, Van’a hizmet vermiştir. Bizde onu bu mutlu ve duygu dolu gününde yalnız bırakmadık. Çünkü biz Van için çalışan büyük bir aileyiz. Kendisine Van’a ve belediyemize vermiş olduğu hizmetler için çok teşekkür ediyoruz. Emeklilik hayatında da sağlık ve mutluluk diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA