Pala'ya Tam Destek Hep Destek Sözü

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, taşımacılık sektörünün kalbinin attığı Menderes’teki hemşerilerinden “Tam destek hep destek” sözü aldı. Aday olma cesareti gösterdiği için Mustafa Pala’yı kutladığını söyleyen İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, “Menderes Künerli hemşerimiz Mustafa Pala, bu adaylık sürecinde çok emek harcadı. Dolaşmadığı durak kalmadı. Tek tek esnafın ayağına gitti. Herkesle görüştü herkesle konuştu. Esnafın sorunlarını dinledi. Esnafa kendi projelerini anlattı. Aday olma medeni cesaretini gösterdiği için kendisini yürekten kutluyorum. Mustafa Pala’ya tam destek hep destek diyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Pala'ya Tam Destek Hep Destek Sözü
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, doğup büyüdüğü taşımacılık sektörünün İzmir’deki merkezi Menderes’ten tam destek aldı. Menderes Küner Köyünde yapılan toplantıda İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz, Küner Köy Muhtarı Ahmet Kahya, Şaşal Köy Muhtarı Abdullah Dirbisoğlu ve taksi plakası sahipleri Pala’nın arkasında durma sözü verdi. Küner Köy Meydanında yapılan toplantıda ilk olarak köyün imamı tarafından dua okundu. Taksi sahibi olup köyde yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ilk sözü Küner Köy Muhtarı Ahmet Kahya aldı. Küner Köyünün başkan adayı çıkardığını vurgulayan Kahya, “İzmir’in en güzel köyünde taşımacılık sektörünün merkezlerinden birisinde yaşıyoruz. Mustafa Pala’nın başkanlık adaylığı köyümüze ayrıca önem kazandırdı. Bu yüzden hemşerimiz, aramızdan birisi olan Pala’nın arkasında durmalıyız. Mustafa Pala seninleyiz. Senin başkanlığın ile kazanan taksici esnafı olacak. Hep birlikte Mustafa Pala’yı destekliyoruz” diye konuştu.

Mustafa Pala ile uzun yıllardır tanıştığını ve güvendiğini anlatan Şaşal Köy Muhtarı Abdullah Dirbisoğlu ise Mustafa Pala’nın her konuda danışmanlık yaptığını ve destek verdiğini söyledi.

Mustafa Pala’nın hiçbir zaman geldiği yeri inkar etmediğini anlatan Dirbisoğlu, “Mustafa ağabeyimizin 30 yıllık tecrübeli, dürüst bir esnaf olmasına güveniyoruz. Bugüne kadar benim şahit olduğum birçok esnafımıza yardımcı olmuştur. Ben kişisel olarak birçok sorunumu onun yardımıyla çözdüm. Tüm taksici esnafına yararlı olacağına gönlümden inanıyorum. Destekliyoruz” dedi.



Minibüsçüler Odasından destek sözü

Mustafa Pala’yı aday olma cesareti gösterdiği için kutlayan İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Taner Uğuz da “Künerli hemşerimiz Mustafa Pala çok emek harcadı. Dolaşmadığı durak kalmadı. Tek tek esnafın ayağına gitti. Herkesle görüştü, herkesle konuştu.

Esnafın sorunlarını dinledi. Esnafa kendi projelerini anlattı. 2010 yılında başkan oldum. İzmir Menderes olarak ayırmıyorum. Küner’den ikinci bir başkan adayının çıkması bizi çok mutlu etti. Mustafa Pala’ya tam destek hep destek diyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı herkese teşekkür eden İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Pala, “Ben bu mesleğin çekirdeğinden, mutfağından geliyorum. Tamircilik de yaptım, taksi ve dolmuş şoförlüğü de yaptım. 30 yıldır da ticari taksi alım satım işleri ile uğraşıyorum. Yaptığım her işin arkasında durdum. Bundan sonra da layıkıyla yapacağım bir göreve talibim. Esnaftan kazandığımı esnafa vermek için adayım. Vefa borcumu ödemek için adayım. İki üniversite bitirseydim bu kadar değerli, onurlu, dürüst ve çalışkan insanları tanıyamazdım. Allah bugüne kadar utandırmadı, inanıyorum bundan sonra da utandırmayacaktır. Ben herkesin başkanı olmak için aday oldum. Projelerle ve belgelerle konuşuyorum. Kayıkçı kavgası ile işim yok. Esnafın laf dalaşı ile kaybedecek zamanı hiç yok. Esnaf kazanamıyor. Harcadığı emek zaman ve koyduğu paranın karşılığını yeterli miktarda alamıyor. Kanaatkar olduğumuz için esnaf susuyor” dedi.

Kaynak: İHA