Öğrencilere Ve Basın Mensuplarına Konferans Verilecek

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şubesi ve İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle İletişim Fakültesi öğrencilerine ve basın mensuplarına yönelik İnönü Üniversitesinde konferans verilecek.

11 Ocak’ta düzenlenecek programda İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara tarafından, "Dünden bugüne gazetecilik ve basında dijitale dönüşüm”, Kişisel Gelişim Dünyası Derneği Başkanı Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Sait Aytekin tarafından ise “İletişim Dili” konulu konferans verilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BİK Malatya Şube Başkanı Nihat Abacı, "10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle, Basın İlan Kurumu Malatya Şubesi ve İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle İletişim Fakültesi öğrencilerine ve basın mensuplarına yönelik İnönü Üniversitesi’nde 11 Ocak Perşembe günü saat 13:30’da İnönü Üniversitesi Kampüsü Hoca Ahmet Yesevi Salonu’nda bir etkinlik düzenlenecektir. Etkinlikte, İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Eylem Şentürk Kara tarafından, ‘Dünden bugüne gazetecilik ve basında dijitale dönüşüm’, Kişisel Gelişim Dünyası Derneği Başkanı Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Sait Aytekin tarafından ise ‘İletişim Dili’ konulu konferans verilecektir” diyerek tüm basın mensuplarını konferansa davet etti.
Kaynak: İHA