Kocasının Kaçırdığı Oğlunu 1,5 Yıldır Göremiyor

Amasya’da yaşayan Sinem Zengin Gürle, velayeti kendisine verilmesine rağmen boşanma aşamasında olduğu eşinin kaçırdığını öne sürdüğü 6 yaşındaki oğlu Muhammed Mustafa’nın hasretini çekiyor.

Kocasının Kaçırdığı Oğlunu 1,5 Yıldır Göremiyor
Biri 4, diğeri 6 yaşında olan 2 oğlunun babaları N.G.’nin açtığı boşanma davası sonrası mahkeme tarafından geçici olarak çocukların velayetinin kendisine verilmesi üzerine kocasının kendi öz ablasıyla beraber 1,5 yıl önce 6 yaşındaki oğlu Muhammed Mustafa’yı kaçırdığını iddia eden 27 yaşındaki Sinem Zengin Gürle, “Çocuğumun sesini duymuyorum. Yüzünü görmüyorum. İrtibata geçemiyorum. Yaşayıp, yaşamadığından bile emin değilim. Resmi olarak her yolu denedim olmadı. Çocuğumu bulmak için polisler bir ekip kursun. Bana yardımcı olsunlar” dedi.

Kendisinden 4 yaş büyük öz ablası A.Z.’nin ihanetini hiç beklemediğine değinen Sinem Zengin Gürle, “Benden boşansın, dava bitsin, istiyorsa evlensinler. Bana yaptıkları ihaneti şu an umursayacak durumda bile değilim. O adamdan da, o kadından da hiçbir şey beklemiyorum. Tek derdim çocuğumu getirsinler. Çocuklarımı birbirlerine kavuştursunlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA