Kırşehir'de 2018 Yılında Su Zammı Yok

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, alınan meclis kararı ile Kırşehir’de 2018 yılında su zammı yapılmayacağını söyledi.

Kırşehir'de 2018 Yılında Su Zammı Yok
Belediye Meclisi Kasım (2017) toplantısında alınan karar gereği su zammı yapılmayacağını ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, 2017 yılında olduğu gibi meskende atık su bedelinin de, evse katı atık bedeli gibi kdv hariç 2 lira olacağını belirtti.

20 Kasım’da yapılan Kırşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı 2. birleşiminde 2018 yılı ücret ve tarifelerinin yanı sıra, Kırşehir Belediyesi 2018 yılı performans programları ve 2018 yılı bütçesi de görüşüldü.

Kırşehirlilerin ev ekonomilerine katkıda bulunmak ve yaptığımız alt yapı çalışmalarında verdiğimiz rahatsızlığa rağmen desteklerini esirgemedikleri için 2018’de su ücretlerinde artış yapmadıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Bahçeci, “Kırşehir’de su konusunda çalışmalarımız sürmektedir. Geçtiğimiz yıllarda kurak mevsimler yaşamamıza rağmen su konusunda aldığımız önlemler ile sorun yaşamadık.

Su ile ilgili projelerimizi bitirmek üzereyiz. Şehir içindeki asbest boruları altyapı çalışmamız ile birlikte kaldırarak yerine polietilen borular döşedik. Scada sistemine geçerek tüm su temin sistemimizi kontrol altına aldık.

Yeni depolar yaptık, eskileri revize ettik. Uzun yıllar su ile ilgili sıkıntı yaşamayacağız. Önlemlerimizin arasında yeni su kaynaklarının kullanımı da yer almaktadır.

2009 yılından bu yana Kırşehir’imize büyük projeler kazandırdık. İnşallah bundan sonraki dönemlerde daha çok proje hayata geçireceğiz.

Kırşehir’e daha güzel hizmetleri hep birlikte kazandıralım. Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz bu makamda bir gün fazla kalalım diye değil kaldığımız sürede bir fazla ne icraat yapabiliriz anlayışına sahibiz. Kırşehir’imizin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan eser bırakmaktır. Bunun gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi
Kaynak: İHA