GKM'de Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri 2018 yılının ilk ayında da dolu dolu programlarla Gebzelileri GKM’de bir araya getirecek.

GKM'de Kültür Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor
Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri 2018 yılında da dopdolu programlarla Gebze Kültür Merkezi (GKM)’de devam edecek. Gebze Belediyesi Ocak ayı Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi iş birliğinde Veyis Ateş ve Tuğrul Selmanoğlu “İlk Kıblemiz Kudüs” konulu bir konferans verecek. Kudüs üzerinden oynanan oyunların ve son dönemde yaşanan gelişmelerin ele alınacağı konferans 5 Ocak Cuma günü başlayacak.

Ocak ayında Gebzeliler’i birçok programın beklediğini söyleyen yetkilier, 8 Ocak Pazartesi günü TÜGVA iş birliğinde Engin Koyan “Kur’an-ı Yaşamak” konulu bir konferans vereceğini ifade ettiler. 11 Ocak Perşembe günü ise Ahmet Yazıcı moderatörlüğünde “Tük Futbolunun Dünyadaki Yeri” spor söyleşisinin konuğu Mustafa Denizli olacağını belirten GKM yetkilileri, 24 Ocak Çarşamba günü ise Doğan Cüceloğlu “Evlilik, İletişim, Sorunlar, Çözümler” konulu bir söyleşi gerçekleştireceği açıkladılar. Ayın son etkinliği ise 30 Ocak Salı günü düzenlenecek olanProf. Dr. Cihan Aksoy “Bel ve Boyun Ağrıları” konulu söyleşi olacağı belirtildi.
Kaynak: İHA