Gediz'de Yeni Başkan Ümit Kaynar

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 29 yıldan beri Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Cengiz Özçelik’in aday olmadığı başkanlık seçimini, Ümit Kaynar kazandı.

Gediz'de Yeni Başkan Ümit Kaynar
Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Gediz Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan ve Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KUTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit’in de katıldığı, 12. Olağan Genel Kurulunda başkanlık seçimleri yapıldı. 277 kişinin oy kullandığı seçimde Ümit Kaynar ve Cemil Akgün başkanlık için yarıştı. 202 oy alan Ümit Kaynar, Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni dönem başkanı oldu.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Kaynar, “Bugün Başkanını ve Yönetim Kurulunu seçtiğimiz Kahveciler, Otelciler ve Berberler odamızın çok değerli üyelerine, kongremize katılarak bizi onurlandıran diğer Esnaf Odası Başkanlarımıza, değerli GEDAB yönetimine en kalbi duygularım ile ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün bana ve yönetimime verilen bu yetkinin bir bayrak yarışı olduğunun farkındayım. Amacımız bayrağı alıp, bir adım öteye götürmek. Esnaf kardeşlerimizin sorunlarına en iyi şekilde çözüm olabilmek. Dediğim gibi bu, esnaf abi ve kardeşlerim için bir bayrak yarışıdır. Bizim amacımız bayrağı aldığımız yerden bir adım öteye götürmektir. Zamanı geldiğinde bizden daha ileriye götürecek kardeşlerimize bayrağı teslim etmektir. Cenabı Allah’tan niyazım; Esnafımıza en iyi şekilde bizi hizmet etmeye memur etmesidir. Kimseye bir kırgınlığım, kızgınlığım olmadığını açık yüreklilikle belirterek ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kaynar ayrıca; “Ümitle ve yeni beklentilerle 2018 yılına girdik. Yeni yılın ilçemize, memleketimize ve tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk ve bütün esnafa hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Ümit Kaynar Başkanlığındaki Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Ayhan Yıldız, Emre Dönmez, Necdet Kesğin, Hayati Karadağ, Yücel Akarsu, Sercan Yılmaz.

Faik Sayan, Burhan Öztürk ve İsmail Şendur da denetim kurulu üyeliklerine seçildiler.(RB-EFE)
Kaynak: İHA