Bedir Limon Güven Tazeledi

Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda 12 yıldır Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yürüten Bedir Limon tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Düzenlenen genel kurula oda başkanları ve Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri katıldı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda divan oluşturuldu. Divanın ardından 2017 yılı oda faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Erzincan Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon genel kurulda bir konuşma yaparak “2017 yılını geride bırakırken 2018 yılının tüm dünya ya, insanlığa ve siz değerli şoför esnafımıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. 1954 yılında kurulan Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Odasına şimdiye kadar hizmeti geçen değerli Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eder bu arkadaşlarımızdan ahrete intikal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet dilerim.

Bedir Limon Güven Tazeledi
Siyasette olduğu gibi Oda Başkanları da görev yaptığı dönemin sonucunda seçmenlerine hesap vermek zorundadırlar. 12 yıldır Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yürütmekteyim. Bu süre zarfında sizlere layık olmak için elimden geleni yaptığım kanaatindeyim. İcra edilen meslekler içerisinde beklide en zor olan şoförlük mesleğini sabır, metanet ve çileli bir şekilde yerine getiren ve başkanlığım döneminde beni hiç yalnız bırakmayan siz değerli meslektaşlarıma şükranlarımı sunarım. Acısıyla tatlısıyla bir dört yılı geride bırakmış bulunmaktayız.

Bu süre zarfında çeşitli faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz olmuştur. Ulusumuzun bu müstesna kesimini oluşturan en asil duygunun insani Şoför ve Nakliyeci esnafının en büyük karar organı Oda Genel Kurulumuzun tüm şoför esnafına hayırlar ve bol kazançlar getirmesi en büyük temennimiz. Geçirmiş olduğumuz bu dört yılda: Kurtarıcı araç ve Cenaze Nakil aracı ile siz değerli üyelerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Bilindiği üzere Odamız Hizmet Binası 2009 yılında kiralamış olduğumuz 13 Şubat Caddesi Akar Market üzerinde hizmet vermekteydi. Hep Hayalini kurduğumuz Odamız ve siz Şoför esnafına yakışacak bir Hizmet binası almak Allah’ a şükürler olsun ki bizlere nasip oldu.

Yeni Hizmet binamız ile siz değerli meslektaşlarımıza daha iyi bir hizmet vermenin gururunu ve onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Limon, değerli üyelerimiz malumunuz üzerine faaliyetimizin ana unsuru olan vasıtalarımızı değiştirmek günün şartlarında pek mümkün değildi. Federasyon nezdinde yapılan çalışmalar doğrultusunda taleplerimiz olumlu karşılanarak Ticari Taşıtlarda ÖTV kaldırılmak suretiyle Şoför esnafımız Ticari araçlarının yenilenmesine ve rahat bir nefes almalarına sebep olan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’ a ve Federasyon Başkanımız Fevzi Apaydın beye siz meslektaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum.

Ticari araçlarda kamera takma zorunluluğu getirildiği ancak yayımlanan genelgede istenilen özellikte kamera ve kayıt cihazı siz şoför esnafını maddi olarak sıkıntıya düşüreceğinden federasyonumuz bünyesinde yapılan çalışmalar neticesinde şartların biraz daha hafifletilerek ileri ki döneme ertelenmesinin sağlandığını belirten Başkan Limon, Görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine, Odamızın Genel Sekreteri ile Personelimize. 12 yıldır her daim yanımda olan siz değerli meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

2014 yılında yapılan Birlik seçimlerinde Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilerek görevimi icra ederken siz değerli üyelere de daha iyi bir hizmet verme şansını buldum. Değerli meslektaşlarım uygun gördüğünüz takdirde Yeni dönemde de tecrübemizle, ekibimizle sizlere daha iyi bir hizmet nasıl verilebilir onun çabası ve gayreti içerisinde, Erzincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adayım. 2018 yılının bu ilk gününde tatil olmasına rağmen Olağan Genel Kurulumuza katılıp bizleri onurlandırdığınız için tüm misafirlerimize ve Şoför esnafına hayırlı olmasını Yüce Allah’ tan niyaz eder saygılarımı sunarım” dedi.

Kaynak: İHA