Başkan Gökhan'dan CHP Çan İlçe Başkanlığına Tebrik Ziyareti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Çan İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, ikinci kez CHP İlçe Başkanı seçilen Ümran Aydın’ı ve yönetimini tebrik etti.

Başkan Gökhan'dan CHP Çan İlçe Başkanlığına Tebrik Ziyareti
Ziyarete CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın’ı tebrik eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ”Çan’da güzel bir yarış sonucu Ümran Hanım tekrardan başkan seçilerek görevine devam ediyor. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Çan’da bir kadın başkanımızın ikinci kez seçilmesinden dolayı bu seçim çok önemli. Seçimlerde her zaman bir değişiklik olur ama gördüğümüz gibi Ümran Başkan görevini devam ettiriyor. Bu da başkanımızın başarılı olduğunun göstergesidir. Ümran Başkanı takip ediyorduk, gerçekten yoğun çalışmaları olan bizlerden sürekli talepleri ve istekleri olan çalışkan bir başkanımız ve bu çalışmasını sonucu başkanlık görevini sürdürüyor. Kırsal ilişkilerinin çok iyi olduğunu biliyoruz, bu da bizim için çok önemli. Bu çalışmalarından dolayı Ümran Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

İlçe seçim bürosunda gerçekleştirilen tebrik ziyaretinde Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ve ekibine tebrik hediyesi takdim etti.
Kaynak: İHA