Alaşehir'de Hizmetin Odağında 'İnsan' Var

Alaşehir Belediyesi, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde taziye çadırı hizmetine devam ediyor. Alaşehir Belediyesi, cenaze evlerine taziye çadırı, masa, sandalye ve ısıtıcı hizmeti vererek vatandaşın acısına da ortak oluyor.

Alaşehir'de Hizmetin Odağında 'İnsan' Var
Alaşehir Belediyesi, vatandaşların acılı günlerinde yanında olarak cenazesi olan vatandaşların cenazeleri ile ilgilenmelerini ve taziye ziyaretlerini daha rahat kabul etmeleri için çadır hizmeti sunuyor. Alaşehir Belediyesince taziye çadırıyla beraber masa, sandalye ve ısıtıcı hizmeti de yerine getirilerek vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor.

Alaşehirli cenaze yakınlarının Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuru yaparak bu hizmetten yararlanabileceklerini kaydederek bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Vatandaşlarımızın acı günlerinde yanlarında olabilmek, belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirebilmek amacıyla ile taziye çadırı hizmetimiz sayesinde cenaze evine taziyeye gelen vatandaşların oturabileceği, içinde çeşitli ikramların sunulabileceği çadırlarımız vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kış aylarında ısıtıcının da bulunacağı çadırlar sayesinde cenaze sahipleri, taziyeye gelen kişileri rahat bir ortamda ağırlayabilecek” dedi.

Kaynak: İHA