2018 Yılının İlk 'Haftaya Başlangıç' Toplantısı Safranbolu SAKEM'de Yapıldı

Karabük Valisi Kemal Çeber başkanlığında kaymakamlar, ve kurum müdürlüğünün katılımları ile Safranbolu’da "haftaya başlangıç" toplantısı düzenlendi.

2018 Yılının İlk 'Haftaya Başlangıç' Toplantısı Safranbolu SAKEM'de Yapıldı
Vali Kemal Çeber Başkanlığında yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Personel Albay Tekin Nemlioğlu, Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan ve Barboros Baran, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) Aslanlar Şubesinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Kemal Çeber, iki haftada bir bu toplantıları düzenleyeceklerini söyledi.



Toplantıda sunum yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu’nun genel durumu, eğitim, sağlık, gıda, tarım ve hayvancılık, ilçede desteklenen projeler, yürütülen faaliyetler, turizm potansiyeli, köyler, mali ve ticari hayat, hedefler ve ilçede ihtiyaç duyulan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin ise müdürlüğünün teşkilat yapısı, misyonu ve vizyonu, amaçları ve hedefleri, idari durum, araç ve personel durumu, ilçe müdürlüklerinin idari durumu, arazi varlığı, arazi dağılımı, hayvan varlığı, mera çalışmaları, gıda denetimleri, hayvansal üretim desteklemeleri, bitkisel üretim desteklemeleri, İl Özel İdaresi finansmanlı projeler, genel bütçeli projeler, sosyal sorumluluk projeler ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Toplantı soru-cevap ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Kaynak: İHA