Öğretmen Özel'in Örnek Davranış Bol Bol Teşekkür Aldı

Oğlunun sünnet düğününde takılan takılardan 4 bin lirayı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağışlayan öğretmen Ercan Özel, yakınlarından olumlu tepkiler aldığını söyleyerek herkese teşekkür etti.

Öğretmen Özel'in Örnek Davranış Bol Bol Teşekkür Aldı
Konya Karapınar ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan Özel, geçtiğimiz günlerde oğlunun düğününde takılan 4 bin lirayı Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle TSK’ya bağışlamıştı. Bu kararı üzerine yakınlarından olumlu tepkiler aldığını söyleyen ve herkese teşekkür eden Özel, ellerinden bu kadarının geldiğini belirtirken herkesin bu günlerde bir olması gerektiğini ifade etti.

Öğretmen Ercan Özel, "Keşke elimizden gelenin daha fazlasını yapabilseydik gönlümüz her zaman devletimizin ve milletimizin yanındadır. Biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti yüce bir millettir. Devletini ve kahraman ordusunu şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır biz sadece vesile olmaya çalıştık. İnanılmaz olumlu tepkilerle karşılaştık Rabbim bize böyle bir fırsatı verdiği için binlerce kez şükürler olsun. Bu cihanda hiçbir millet ve şer odakları unutmasın ki bizler canımızı vermeye çoktan razıyız. Cenabı Allah askerimizi muzaffer eylesin" dedi.

Kaynak: İHA