Mehmetçiğe Destek İçin Araçları İle Şehir Turu Attılar

Zonguldak’ta bir grup genç Afrin operasyonunda görev alan Mehmetçiğe destek vermek amacı ile sosyal paylaşım sitesi üzerinden toplanarak araçları ile şehir turu attılar.

Mehmetçiğe Destek İçin Araçları İle Şehir Turu Attılar
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde sosyal medya üzerinden toplanan gençler Afrin’e destek vermek amacıyla araçları ile şehir turu attı. yaklaşık 50 araçlık konvoy oluşturan gençler Afrin’e korna çalarak destek verdi.

Organizasyon hakkında konuşan Samet Altuntaş ’’ Bizlerin burada göstermek istediğimiz asıl konu Mehmetçiğimizin yalnız olmadığıdır. Bizler sadece Zonguldak gençleri olarak değil, Türkiye Cumhuriyet’i neferleri olarak her daim Mehmetçiğimizin ve tüm emniyet güçlerimizin arkasındayız. Tüm Dünya’ya kafa tutabilecek yiğitlerimiz var. Onlarda Allah’ın izni ile bizlerin başını Dünya’ya karşı dik tutmaktadırlar. Bu Vatan bize emanettir ve her daim bizlerin olacaktır. Bizler bu Vatanın askerleri olarak gerekirse kanımızın son damlasına kadar hainlere ve düşmanlara karşı Mehmetçiğimizle beraber savaşacağız. Allah Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun. Bu burada bizleri yalnız bırakmayıp destelerini sunan tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA