Malkara'da Tarım Toplantısı

Tekirdağ İl Tarım ve Gıda Müdürü Zekeriya Sarıkoca ve Malkara İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş tarafından çiftçiye eğitim verildi.

Malkara'da Tarım Toplantısı
Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş Mahallesine gerçekleştirilen toplandıda konuşan Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, çiftçilerin kış aylarında iş yoğunluğunun daha az olması nedeniyle gece ziyaretlerinde çiftçilerle birlikte olmak istediklerini, Bakanlığın tarım ve hayvancılık alanında ortaya koyduğu yeni çalışmaları, desteklemeleri ve çiftçilerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sarıkoca, “Kurumumuz ile çiftçilerimiz arasında sıkı bir iletişimin gerçekleşmesini hedefleyerek düzenlediğimiz ziyarette yöre çiftçisinin zirai faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi, tarımsal ve hayvansal desteklemelerden azami faydalanabilmenin önemi konusunda bilgilendirmeler yaptık. Sıcak bir ortamda karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıya, gösterdikleri yoğun ilgi ve misafirperverlikleri dolayısıyla Sağlamtaş mahallesi çiftçisiine teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA