Kontrolünü Kaybeden Sürücü Karşı Şeride Geçti Açıklaması 1'İ Ağır 3 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iddiaya göre alkollü olan sürücünün otomobiliyle karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Kontrolünü Kaybeden Sürücü Karşı Şeride Geçti Açıklaması 1'İ Ağır 3 Yaralı
Kaza, Kartepe ilçesi Bağdat Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen M.B. kontrolündeki 09 NT 316 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Otomobil, bu sırada karşı şeritte seyir halinde olan R.A. kontrolündeki 34 UU 9133 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan M.B. yönetimindeki otomobil bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Yardım birimlerine haber verdi. İhbarı alan itfaiye, polis ve sağlık ekipleri kısa sürede kaza yerine intikal etti. ilk olarak itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden çıkarılan M.B. ile aynı araçta bulunan arkadaşı A.N. tedavileri için Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. M.B.’nin durumunun ağır olduğu kaydedildi. 34 UU 9133 plakalı otomobilde bulunan R.A. ise sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA