Kepezli Öğrencilerin Karne Ödülü Macera Ormanı Oldu

Kepez Belediyesi, başarılı öğrencileri ödüllendirme projesi kapsamında Şehit Kahraman Çelikbaş Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. öğrenciler Kepez Belediyesi’nin Antalya’da bir ilk olarak hizmete açtığı 70 dönümlük Kepez Macera Ormanın da at binmenin keyfini sürüp, bir yandan da paintball ve survivor heyecanını yaşadılar.

Kepezli Öğrencilerin Karne Ödülü Macera Ormanı Oldu
Tütüncü, “Çocuklarımız gülsün diye”

Kepez Belediyesi’nin bir başka çevreci projesi Park Orman’da da gönüllerince eğlenen öğrenciler, dağ kızağı parkurunda ise adrenalin patlaması yaşadılar. Çocukların çocukluklarını yaşayarak büyümeleri gerektiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak, işte bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok sevdiğimiz çocuklarımız için daha çok çalışıyoruz. Çocuklarımızın beton yığınları içerisinde değil, doğa ile kucak kucağa bir çocukluk geçirmesini istiyoruz. Çocuklarımızın mutlu olması için mahallelerimizdeki semt parklarının sayısını her geçen gün daha da artırıyoruz. Her şey çocuklarımız gülsün diye…” dedi.

Kepez Belediyesi’nin Kepezde başarılı öğrencileri ödüllendirme projesi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı boyunca devam edecek.
Kaynak: İHA