Kaymakam Alibeyoğlu'ndan Kamp Ziyareti

Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, üniversiteye hazırlık kampını ziyaret etti.

Kaymakam Alibeyoğlu'ndan Kamp Ziyareti
Alibeyoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ile birlikte kaymakamlık tarafından üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik açılan hazırlık kampını ziyaret etti. Proje kapsamında açılan ve toplam 15 gün süreyle devam edecek olan kampa katılan öğrencileri ziyaret eden Alibeyoğlu ve Korkmaz, öğrencilerin son durumlarını gözden geçirdi.

Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Alibeyoğlu, Güroymak Selahattin Eyyubi Erkek İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdunda, İpek Yolu Teknik ve Mesleki Lisesi Kız Öğrenci Yurdunda 114 lise son ve mezun öğrenci olmak üzere toplamda 214 öğrencinin kampa katıldığını söyledi.

Kampa katılan öğrencilerin kamp boyunca yeme, içme, yatma ve bütün kaynak kitaplarının kaymakamlık tarafından karşılanacağını, aynı proje kapsamında Fatih İlkokulunda da 100 öğrenciye kurs verildiğini belirten Alibeyoğlu, “Ben hepinizin üniversiteye gitmenizi ve güzel bölümlerde okumanızı, ileride hepinizin bir yerlere gelmesini istiyorum. Devletin sizlere sağlamış olduğu imkânları güzel ve yerinde kullanmaya bakınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Fedakâr öğretmenlerinizi tebrik ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ise, öğrencilere yönelik hayata geçirilen kamp projesinin önemine dikkat çekerek, katkılarından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA