Kargı'ya Doğalgaz Müjdesi

Kargı için beklenen doğalgaz müjdesini 22. Dönem AK Parti Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu verdi. Kavuştu, doğalgaz çalışmalarının 2018 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.

Kargı'ya Doğalgaz Müjdesi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 6. Olağan İl kongresi sonrasında 22. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Kargı ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya gelen Kavuştu Kargı’ya doğalgaz müjdesi verdi.

’Çalışmalar 2018 yılında başlayacak’

Doğalgaz çalışmalarının 2018 yılında başlayacağını ve konuyu yakından takip edeceğini belirten Ali Yüksel Kavuştu, "Doğalgaz çalışmaları bu yıl içerisinde başlayacak. İnşallah kısa sürede tamamlanarak Kargılı hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.



Öte yandan Ali Yüksel Kavuştu, Cumhurbaşkanın Kargı ekiple birlikteyken doğalgaz firmasının yetkilileri ile telefonda görüşüp, konuyu teyit ederen bilgi aldığı ve bu konuşmayı Kargı ekibine de dinlettiği bildirildi.

Kaynak: İHA