Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Bebek, Yatırımlarını İnceledi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, spor yatırımları programı kapsamında inşaatı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Bebek, Yatırımlarını İnceledi
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, spor yatırımları kapsamında inşaatı devam eden Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu, 2 bin 500 kişilik Spor Salonu ve 15 bin kişi kapasiteye sahip yeni stadyum alanında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden yatırımlarda incelemelerde bulunan Bebek, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Yatırımların Karaman’ın çehresini değiştirecek nitelikte ve kalitede olduğunu belirten Bebek, “Spora ve sporcuya yapılan yatırımlar sağlıklı genç nesillerin yetişmesine önemli katkılar sağlayacak ve yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gençlerimiz ve halkımız modern ve kaliteli bir spor tesisine kavuşmuş olacak. Bu önemli atılımlar sayesinde ilimiz spor alanında daha da üst seviyelere gelecek ve spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yatırımlar tamamlandığında ise buradan yetişecek evlatlarımız ilimizin adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır. Ayrıca bu modern tesislerle birlikte ilimizde sporun tabana yayılmasını sağlayarak, Türk sporuna yeni ve yetenekli sporcular kazandıracağız. İlimize bu tesislerin kazandırılmasında emeği geçen bakanlığımıza genel müdürlüğümüze, valimize, milletvekillerimize ve emeği geçen tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA