Gümüşhane'de Gönüllü Askerlik Başvurusu

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın öncülüğünde bir grup parti üyesi, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Gümüşhane'de Gönüllü Askerlik Başvurusu
Gümüşhane'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesi bir grup, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın öncülüğünde Gümüşhane Askerlik Şubesi Başkanlığı'na gelen grup üyeleri, gönüllü askerlik için başvuru dilekçelerini yetkililere teslim etti.

Burada grup adına açıklama yapan Aydın, yürütülen operasyonları kayıtsız, şartsız desteklediklerini söyledi.

Operasyona ve Mehmetçik'e desteklerini ifade etmek adına ülküdaşlarıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulunduklarını bildiren Aydın, "Kutsal saydığımız devletimizin varlığı ve bütünlüğü için mücadele eden kardeşlerimize moral ve yardımcı olmak adına gönüllü olarak Afrin'e gitmek için dilekçelerimizi verdik. Siyasi parti olarak bizim var oluş, kuruluş gayemiz devlet ebet müddettir. Devlet yoksa partinin var olmasının hiç bir anlamı yoktur." diye konuştu.

Aydın, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev verildiğinde güvenlik güçlerine siper olmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, "Gözünü kırpmadan onlara sıkılacak kurşunun önüne atlayacak milyonlarca ülkücü var ve her an hazır kıta bekliyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim askerimizi her türlü kazadan, beladan, afetten korusun. Yolunuz açık, gazanız mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA