Erzincan'da Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan’da 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem değerlendirmesi ve 2017-2018 yılı 2. Dönem çalışmaları hakkında toplantı yapıldı.

Erzincan'da Eğitim Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Erzincan Lisesi Toplantı Salonunun da gerçekleşen 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönem değerlendirmesi ve 2017-2018 yılı 2. Dönem çalışmaları hakkında yapılan toplantıya Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, temel eğitime bağlı okul öncesi, ilkokul ve ortaokul müdürleri katıldı.

Toplantıda bir açıklama yapan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “Ülkenin gündemi çok yoğun, Erzincan’ın gündemi yoğun. Bence Erzincan’ın en şanslı insanları bizleriz. Erzincan’ın şanslı insanları Erzincan’ın eğitimine yön veren insanlar, ülkenin geleceğinden imzası olan insanlar, geleceğin mimarı olan çocuklarımızın eğitimi ile uğraşan insanlar onun için bir şans varsa bir şanslı varsa onlarda öğretmenlerdir.

Yapacağımız toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Özellikle çok hoşuma giden bir iki şey söylüyorum, özlenen öğretmen nasıl bir öğretmendir. Özlenen öğretmen sesini değil sözünü yücelten öğretmen der. Çünkü zambakların büyümesine sebep olan gök gürültüsü değil rahmetlerdir derler. Bugün burada toplanmamızın nedeni 2017-2018 yılının 1. Döneminde yaptığımız çalışmaları değerlendirmek ve 2. Dönemde yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunacağız.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılına 18 Eylül 2017 yılında başlayarak yeni bir sayfa açtık. Aslında bizler bu sayfaları hiç kapatmadık. Yaz yok, kış yok, hafta sonu yok sürekli devam eden çalışma içerisindeyiz. 15 tatil olmasına rağmen biliyorsunuz lise son sınıf öğrencilerimiz bakanlığımızın açmış olduğu destekleme ve yetiştirme kurslarına devam ediyorlar. 2018 yılının 2. Dönem Eğitim Öğretim yılı çalışmalarımızda devam etmektedir. İnşallah 2018 yılının Haziran ayında da Eğitim Öğretim yılının başarılı bir şekilde kapatırız” dedi.

Kaynak: İHA