EMITT'e Menderes Damgası

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Menderes Belediyesi, ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi.

EMITT'e Menderes Damgası
Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan ve 25-28 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte katılan Menderes Belediyesi, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ilçeye özgü ürünleri ve simgeleri ziyaretçilerle buluşturdu.

Fuar ziyaretçilerine Gümüldür Satsuma Mandalinasından yapılan kolonya ikramının yanı sıra boncuk ocaklarında üretilen nazar boncukları da hediye edildi. Ayrıca Menderes ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı şehir rehberi de 5 ayrı dilde ziyaretçilere sunulurken, Menderes Belediyesi’nin yayın organı olan Menderes Dergisi de ziyaretçilere ulaştırıldı.

“Tanıtımı önemsiyoruz”

İlçenin tanıtımına yönelik çalışmalara önem verdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bizim dönemimizde başlayan tanıtım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarında İZKA ile birlikte yer aldık. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Menderes’in tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıttık. Bizim için çok verimli bir fuar oldu” dedi.

Kaynak: İHA