Emekli Maaşıyla Aldığı Çorap Ve Bereyi Mehmetçik'e Gönderdi

Afyonkarahisar'da huzurevinde yaşayan bir kişi, emekli maaşı ile aldığı bere ve çorapları Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere gönderdi.

Emekli Maaşıyla Aldığı Çorap Ve Bereyi Mehmetçik'e Gönderdi
Afyonkarahisar'daki huzurevinde kalan Turan Kaplan, emekli maaşı ile aldığı çorap ve bereleri, TSK'nın yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nda görev yapan askerlere gönderdi.

Sandıklı ilçesindeki Hüseyin Develi Termal Huzurevinde yaşayan 65 yaşındaki Kaplan, emekli maaşı ile aldığı 150 çift çorap ve bereyi, Afrin'e yönelik operasyonda görev yapan askerlere göndermek üzere Sandıklı PTT Müdürlüğüne getirdi.

Kaplan, burada yaptığı açıklamada, askerin her türlü ihtiyacının karşılandığını, ancak kendisinin de harekata katılan Mehmetçik'e destek olmak istediğini söyledi.

- "Bu bayrak, ezan ve vatan için çarpışıyorlar"

Mehmetçik'in harekatı başarıyla tamamlaması için dua eden Kaplan, şunları dile getirdi:

"Üç yıldır huzurevinde kalıyorum. Mehmetçiğimizin, Allah kaza bela vermeden bu işi bitirmesini diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın emri ile bu işi bitireceğimize inanıyorum. Devletimiz askerimizin çorabını, kamuflajını tedarik ediyor ama ben de 'Ufak bir katkım olsun' diye elimden geldiğince çorap ve bere aldım, askerimize ulaştırmak istiyorum."

Kaplan, askerlerin vatan icin çarpıştığını ifade ederek, "Bu bayrak, ezan ve vatan için çarpışıyorlar. Bu ülkenin selamete kavuşması için çarpışıyorlar. Ben de içimden gelen bu armağanı göndermek istedim. Hazırladığım koliyi oradaki askerlere gönderdim." sözlerine yer verdi.
Kaynak: AA