Başkan Yaktı Açıklaması 'Muş'ta Oyumuzu Yüzde 60-65'E Çıkarma Hedefindeyiz'

AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, yeni yönetimle birlikte partiye yeni bir heyecan geldiğini belirterek, kentteki oy oranını yüzde 60-65’e çıkarma hedefinde olduklarını söyledi.

Başkan Yaktı Açıklaması 'Muş'ta Oyumuzu Yüzde 60-65'E Çıkarma Hedefindeyiz'
AK Parti İl Başkanlığının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Rahmetullah Yaktı, AK Partinin 2001 yılından bugüne kadar hep milletin hizmetinde bir parti olduğunu ve bu sebepten dolayı 15 yıldır iktidarda olduğunu kaydetti.

AK Partinin gücünü daima milletten aldığını ifade eden Yaktı, "Partimiz daima milletle el ele olmuştur, daima birlikte olmuştur. Bizim buradaki amacımız, oyumuzu Muş’ta yüzde 60-65’e çıkarmaktır. Muş’taki bütün insanları kucaklıyoruz. Gerek Muş merkezde yaşasın gerek beldelerde yaşasın gerek köylerde, ilçelerde yaşasın ve bugüne kadar hangi partiye oy vermişse versin gelen bütün insanlarımıza kucak açıyoruz, gelen bütün insanları kucaklıyoruz ve onların dertleriyle dertleniyoruz" dedi.



"Yeni bir adalet sarayı ve lojman çalışmamız var"

Muş’un yeni bir adalet sarayına ihtiyacı olduğunu ve bununla ilgili çalışma yaptıklarını ifade eden Yaktı, "Adliye konusunda, adli konuda binamız yetersiz. Bugün adalet sarayı Muş’a yakışmayan bir yapıya sahip. Hakim ve savcılarımızın davalarını daha rahat görüşülebileceği ortamın sağlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA