AK Parti İl Başkanı Kılıç Açıklaması

'Sayın Cumhurbaşkanımız il kongresine teşrif edecekler, onu burada en güzel şekilde ağırlayacağız'.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Sakarya İl Kongresi'ne katılacağını bildirdi.

Erenler ilçesindeki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kılıç, İl Başkanlığı görevine 3 yıl önce geldiğini söyledi.

Görevi boyunca 7 Haziran ve 1 Kasım seçimi, 15 Temmuz ve 16 Nisan referandum sürecini yaşadıklarını belirten Kılıç, "Referandumdan sonra kongre süreci başladı, ilçe, gençlik ve kadın kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. AK Parti İl Başkanlığı'na herkesin talebi olabilir, bu son derece doğaldır. Genel merkezimiz bize kongreyle alakalı faaliyetlerimize başlamamız noktasında bir talimat verdi, burada bir komisyon oluşturduk. Sayın Cumhurbaşkanımız il kongresine teşrif edecekler, onu burada en güzel şekilde ağırlayacağız ve uğurlayacağız." diye konuştu.

Kılıç, yönetim listesi hazırlamaları doğrultusunda kendilerine yazı gönderildiğini dile getirerek, "2019 yerel, genel ve cumhurbaşkanı seçimleri var. Yani bu oluşturacağımız yönetim kurulu bu seçimleri de atlatacak, 2019 seçimlerinin zor olacağını ve sert bir şekilde geçeceğini de gözlemliyoruz. Sakarya teşkilatı olarak her zaman sayın liderimizin, genel başkanımızın ve cumhurbaşkanımızın yanındayız, arkasındayız, destekçisiyiz. 3 yıldır bu görevi yerine getirdik, bundan sonraki süreçte de Allah nasip ederse tekrardan il başkanlığı görevine arkadaşlarımızla devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
Kaynak: AA