300 Belediye Personeli Askerlik Şubesine Başvurdu

Sakarya’da belediyede çalışan 300 personel, Afrin’de yürütülen operasyona katılmak için askerlik şubesine gidip dilekçe verdi. Askerlik şubesinde görevli askerler gelen personele sıcak davranarak çay ikram etti.

300 Belediye Personeli Askerlik Şubesine Başvurdu
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ile kardeş bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destekler sürüyor. Sakarya’da da Serdivan Belediyesi bünyesinde çalışan 300 personel, Afrin’de yürütülen operasyona katılmak için askerlik şubesine gidip dilekçe verdi.

Dilekçe vermeden önce grup adına bir açıklama yapan Sezgin Kurt, “Suriye Afrin’de görev yapmakta olan kardeşlerimizin, askerlerimizin yanında olabilmek için bugün buraya askerlik şubesine gelmiş bulunmaktayız. Bizler Serdivan Belediyesi çalışanları olarak askerlerimizin yanlarındayız bilsinler. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İslam dünyasının lideri olan Cumhurbaşkanımızın göstermiş olduğu yolda, gitmiş olduğu hedefe gözümüzü kırpmadan gideceğimizi bilmelerini isteriz. Allah yar ve yardımcımız olsun. 300 tane arkadaşımız ile geldik dilekçelerimiz elimizde. Bu soğuk havada bizler için çarpışan kahramanlarımızın yanında olmak için buradayız” dedi.

Açıklama sonrası grup adına Sezgin Kurt dilekçeleri Adapazarı askerlik şubesi başkanına teslim etti. Daha sonra görevli askerler gelen personele çay ikram etti.
Kaynak: İHA