Şarampole Uçan Kamyondan Burnu Kanamadan Çıktı

Sarıyer’de kontrolden çıkan hafriyat kamyonu şarampole uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan kamyon şoförü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Şarampole Uçan Kamyondan Burnu Kanamadan Çıktı
Kaza, saat 12.30 sıralarında Sarıyer Uskumruköy-Gümüşdere yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayhan Tekeş 54 H 5646 plakalı hafriyat kamyonuyla Çiftalan köyündeki döküm sahasından Uskumruköy istikametine doğru yola çıktı. Seyir halindeki kamyonun önüne bir otomobil girdi. Otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran Tekeş’in kontrolünden çıkan kamyon, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından sürücü Tekeş, kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen Maden ve Yavuz Sultan Selim İtfaiye İstasyonuna bağlı ekipler ve sağlık ekipleri, gerekli kontrolleri yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Zekeriyaköy Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili çevrede önlem aldı. Kazayı gören vatandaşlar ise olup biteni anlamaya çalıştı.

Kamyon şoförü Ayhan Tekeş, “Aşağıdan geliyordum, yukarıdan otomobil benim yoluma girdi. Bende ona vurmamak için dengemi kaybedince buradan aşağıya gittim. Herhangi bir şeyim yok” dedi.

Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA