Dündar'a Kardeş Belediyelerden Ziyaret

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden Yunanistan’ın Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve Rodop eski Milletvekili Ahmet Hacı Osman, Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Dündar'a Kardeş Belediyelerden Ziyaret
Başkan Dündar, makamında ağırladığı kardeş belediyelerin başkanlarına, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Dündar, köklerin çok sıkı bağlı olduğu o topraklardan kopmanın mümkün olmadığını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dostluk köprülerinin atılması adına kardeş şehir projelerinin çok önemli olduğunu belirten Dündar, “Kardeş belediyelerimizle karşılıklı iş birliğini güçlendirmek adına, daha çok sosyal ve kültürel ağırlıklı projeler geliştiriyoruz. Bu etkinlikler var olan bağları güçlendirirken, ülkeler arası üst düzey ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlıyor” diye konuştu.

Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet de kendilerine her zaman destek veren Başkan Dündar’a teşekkür ederek, “Bize gösterdiğiniz sıcak ve samimi ev sahipliğiniz için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Dündar, ziyarette konuklarına, Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinden olan Panorama Bursa 1326, Kaliteli Yaşam Merkezi ve Türkiye’nin en büyük atletizm salonu projelerinin maketlerini tanıtarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA