Başkan Ataç Samsunlular İle Buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Samsunlular Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla kahvaltıda buluştu.

Başkan Ataç Samsunlular İle Buluştu
Dernek binasındaki etkinliğe konuk olan Başkan Ataç, kadınların da katıldığı kahvaltıda Tepebaşı Belediyesi’nin hali hazırda yürüttüğü projeleri anlattı. Belediye çalışmalarını içeren tanıtım filmlerinin izlenmesiyle başlayan etkinlik Başkan Ataç’ın kendisine gelen soruları yanıtlamasıyla devam etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, belediye çalışmalarından bahsederek, "Tepebaşı Belediyesi vatandaşına dokunan projeler üretiyor. Kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız ve engelli bireylerimiz için, Tepebaşı’nda yaşayan herkes için ayrı projelerimiz var. Tepebaşı Belediyesi artık sadece Türkiye’de değil dünyada da marka olma yolunda ilerliyor. Samsunlu kardeşlerimiz ile iyi ilişkiler içindeyiz. Hepsi de çok çalışkan. Geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Başkan Ataç, Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yeşiltepe Yunus Emre Spor Tesisleri, Su Sporları Merkezi, Belde Evleri, TEBEV belediyenin temiz enerji projeleri hakkında kahvaltıya katılan vatandaşlara bilgiler verdi.
Kaynak: İHA