Yarıyıl Tatilinde Akvaryum Ve Vahşi Yaşama Ziyaretçi Akını

Ankara’da alışverişin değişmeyen adresi Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nin içinde bulunan 5 milyon litre su kapasitesi ile 12 bin sualtı canlısına ev sahipliği yapan Türkiye’nin en uzun Tünel Akvaryumu Aqua Vega Akvaryum&Wildlife yarıyıl tatilinde de ziyaretçi akınına uğruyor.

Yarıyıl Tatilinde Akvaryum Ve Vahşi Yaşama Ziyaretçi Akını
Aqua Vega Akvaryum&Wildlife, köpek balıkları ile vatozların dansını, palyaço balıklarının gülümseten renklerini, koi balığı besleme seanslarını, nadir bulunur Napolyon balığını, piranaları ve daha yüzlerce çeşit canlı türünü yakından görme fırsatı ile ziyaretçilerine denizi olmayan Ankara’da eğlenceli bir gün geçirme imkanı seçeneği sunuyor. Aqua Vega Akvaryum&Wildlife, yeni misafirleri ile Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen gruplara belgesellerde gördükleri canlıları yakından tanıma fırsatı vererek eğitim misyonu da üstleniyor.

Dünyanın birçok bölgesinden getirilen zehirli yılanlar, akrepler, tarantulalar gibi 250 çeşit sürüngenin egzotik bir sunumla sergilendiği Wildlife, ziyarete açıldığı günden beri meraklılarından tam not almaya devam ediyor.
Kaynak: İHA