Ürkmezer, Tarihi Çarşı'daki Kadın Esnaflarla Buluştu

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Tarihi Çarşı’da hizmet veren kadın esnaflarla bir araya geldi.

Ürkmezer, Tarihi Çarşı'daki Kadın Esnaflarla Buluştu
Kadın esnaflarla Safranbolu sorunlarını konuşan Ürkmezer, burada yaptığı açıklamada, “Her zaman ve her alanda öncü olan kadınlarımızın çarşı bölgesinde birlik ve beraberliği yansıtan buluşmalarda da öncü olmaları beni mutlu ediyor. Ben de bu tip birlikteliklere verdiğim desteği göstermek için bugün buradayım. Bayan esnaflarımızın bu beraberlik ruhu bundan sonra inşallah Safranbol’muz için daha güzel proje ve işbirliklerine dönüşür. Amacımız ilçemizin tanınırlığını artırmak ve turizmden daha fazla pay almak. Bunun için de esnaflarımızın birlik içinde hareket edip, projeler üretmesidir. Biz de Kaymakamlık ve Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.

Kadın esnaflar, ise böyle bir birliktelik oluşturmaya Kaymakam ve Belediye Başkanı Dr. Ürkmezer tarafından 1,5 ay önce verilen kahvaltı sonrası karar verdiklerini belirterek bundan sonra da bu oluşumu daha da büyütmeyi planladıklarını söylediler. Ayrıca Kaymakam ve Belediye Başkanı Dr Fatih Ürkmezer´in kendilerine verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA