Patara EMİTT'e Tanıtıldı

Antalya’nın Kaş ilçesi Patara bölgesi 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) tanıtıldı.

Patara EMİTT'e Tanıtıldı
Kaş, Kalkan ve Patara bölgesi İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtıldı. Fuara katılan Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Patara Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı ve Patara Muhtarı Arif Otlu, Aklar Muhtarı Ergun Ulutaş ve turizmciler bölgeye tanıttı.

Patara Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Otlu, tüm fuarlara katılarak Patara ve bölgesini en iyi şekilde tanıttıklarını söyledi.

EMİTT fuarında başarılı bir tanıtım yapıldığını belirten Otlu, "Planlı ve organize şekilde tanıtıma katıldık. Fuarın başarılı ve beklentilerin karşılanacağını düşünüyorum. Kaş’ın turizmdeki ayrıcalıklı ve kendi özel tatil konseptiyle yoğun ilgi gördü. Binlerce ziyaretçi standımızı ziyaret etti. Ziyaretçilerimize yöremize özel hediyeler ve tanıtım broşürleri vererek iyi bir trafik sağlayan standımız özellikle turizm çevrelerinden tam not aldı. Bu sene sezondan umutluyuz" dedi.

Kaynak: İHA