Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin Vali Güvençer'i Ziyaret Etti

Manisa’daki birlikleri ziyaret ve denetlemek amacıyla Manisa’ya gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Org. Çetin Vali Güvençer'i Ziyaret Etti
Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, Genel Sekreter Kur. Alb. Hüseyin Hilmi Atalay ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ın eşlik ettiği Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i Vali Mustafa Hakan Güvençer ve vali yardımcıları valilik önünde karşıladı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ziyaretinde ilk olarak Valilik Ziyaret Defterini imzaladı. Daha sonra makamda ziyaretin anısına Jandarma Genel Komutanı Çetin Vali Güvençer’e plaket, Vali Güvençer de fincan takımı hediye etti.

Ziyarette konuşan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, “Birliklerimizi ziyarete, denetlemeye geldik. Jandarmamızın, vatandaşımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik zatıâlinizin liderliğinde, emir ve komutasında personelimizin varsa ihtiyaçlarını yerinde görmek, vatandaşımıza daha iyi hizmet nasıl yapabiliriz, onun arayışı içerisindeyiz. İçişleri Bakanımızın, müsteşarımızın selamları var. Buraya geleceğimizi ifade etmiştim. Huzurlu bir ilimiz Manisa. Eski, kültür zenginliği çok fazla, tarihi bir ilimiz, şehzadeler şehri. Manisa’ya gelmekten onur ve gurur duyuyorum. Manisa’ya geldiğimiz için huzurlu hissediyoruz kendimizi. Jandarmamız halkımızın emrindedir. Halkımızın huzuru için elimizden gelen bütün imkanları kullanacağız” dedi.

Vali Güvençer de Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlimizde Komutanımızı ağırlamak bize özel bir mutluluk veriyor. Özellikle son cümlesinde Manisa’ya gelmekle huzur bulduğunu ifade etmesi bizler için çok büyük bir anlam taşıyor. Manisa bir huzur şehri evet. Ama aynı zamanda kolluk birimlerimizin ve bu kolluk birimlerimiz içerisinde mahsusen il Jandarma Komutanlığımızın Manisa’nın huzuruna verdiği katkı her türlü takdirin üzerinde Manisalı hemşerilerimizle birlikte. Ben Sayın Genel Komutanımızın huzurunda başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere teşkilatımızı bir kez daha takdiren ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA