EMİTT Fuarında Adıyaman'ın Tanıtımı Devam Ediyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’te Adıyaman’ın tanıtımı devam ediyor.

EMİTT Fuarında Adıyaman'ın Tanıtımı Devam Ediyor
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren, kültür ve turizm merkezlerinin tanıtıldığı EMITT Fuarında Adıyaman 12. Salonda ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

70’i aşkın ülkeden turizm alanında binlerce kurum, kuruluş, firma ve markanın katıldığı İstanbul EMİTT Fuarında Adıyaman için ayrılan stantta valilik tarafından değişik dillerde hazırlanan tanıtım kitap ve broşürleri, tanıtım CD’leri, tanıtım afişleri ve Adıyaman’ın yöresel ürünleri çanta içerisinde hazırlanarak gelen ziyaretçilere dağıtımı yapıldı.

Adıyaman standını ziyaret eden bütün konuklara kervansaray kahvesi ile Adıyaman Çiğköftesi ikram edildi.

Türkiye turizminin en prestijli etkinliklerinden biri olan EMİTT Fuarında, Güneydoğunun incisi kadim medeniyetler şehri Adıyaman standını İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, üst düzey bürokratlar ve çok sayıda yerli ve yabancı katılımcı ziyaret etti.

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman standını ziyaret eden meslektaşları ve konukları ile yakından ilgilenerek, Adıyaman ürünleri hakkında ziyaretçilere bilgi verip, misafirlere Adıyaman’ın meşhur çiğköftesi ve kervansaray kahvesini ikram etti.

Adıyaman standı ziyaretinin ardından Vali Nurullah Naci Kalkancı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Burdur Valisi Şerif Yılmaz’la birlikte fuara katılan bazı illerin stantlarını gezdi.
Kaynak: İHA